Risicomanagement

Onze GRMC (Gecertificeerd Risk Management Consultant) collega’s geven je inzicht in alle risico’s die je bedrijf loopt. Ook wordt er geadviseerd hoe je de risico’s kunt afdekken, verminderen of moet accepteren.

Maak een afspraak
Risicomanagement

Leer alle risico’s van je bedrijf kennen

Een Gecertificeerd Risk Management Consultant (GRMC) is een professional die gespecialiseerd is in het identificeren, beoordelen en managen van risico’s binnen een organisatie. Deze consultants spelen een cruciale rol bij het helpen van bedrijven om potentiële risico’s te herkennen die de bedrijfsvoering kunnen bedreigen en adviseren over strategieën om deze risico’s te minimaliseren of te beheersen.

Hieronder is een overzicht van wat het inhoudt om een Gecertificeerd Risk Management Consultant te zijn en hoe Landman Assurantiën bedrijven kan ondersteunen in deze rol:

Wat houdt een Gecertificeerd Risk Management Consultant in?

Risicoanalyse

Een GRMC gebruikt gespecialiseerde vaardigheden en tools om risico’s te identificeren die een organisatie kunnen beïnvloeden. Dit omvat zowel interne als externe risico’s, variërend van financiële, operationele, technologische tot strategische risico’s.

Risicobeoordeling

Na identificatie worden deze risico’s geëvalueerd op basis van hun waarschijnlijkheid en potentiële impact. Dit helpt bedrijven te prioriteren welke risico’s directe aandacht nodig hebben en welke acceptabel zijn binnen de risicotolerantie van het bedrijf.

Risicobeheersstrategieën

De consultant ontwikkelt strategieën en plannen om de geïdentificeerde risico’s te beheren. Dit kan het vermijden, verminderen, overdragen of accepteren van risico’s inhouden, afhankelijk van de specifieke behoeften en doelen van het bedrijf.

Implementatie en monitoring

Een GRMC helpt niet alleen bij het opstellen van risicomanagementplannen, maar ook bij de implementatie ervan. Ze zorgen voor de integratie van risicobeheersstrategieën in de dagelijkse bedrijfsprocessen en monitoren de effectiviteit van deze strategieën, waarbij ze aanpassingen voorstellen wanneer nodig.

Meer weten of interesse?

Wij helpen je graag met het in kaart brengen van de belangrijkste risico’s. Wij stellen een rapport op waardoor je alle risico’s leert kennen en geven advies op welke manier je de risico’s kunt beperken. Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan hier direct een afspraak.

Onze reviews

Wat klanten over ons zeggen.

9.4
(Op basis van 156 respondenten via Google, Feeddex en Trustoo)

Al jaren super blij met Frank v. Atten, hij staat ten aller tijden voor ons klaar. Dat hij nog heel lang bij Landman mag blijven, deze topper.

Vriendelijke en snel geholpen

dachten zeer goed mee hoe we de goedkoopste verzekering met goede voorwaarden konden afsluiten

Staan altijd voor je klaar, blij met Landman Assurantiën!

Zeer klantgericht en zorgdragen voor goed passende verzekering.

Vriendelijk, attent, betrokken, geruststellend , persoonlijk

Sylvia heeft alles helder en duidelijk uitgelegd, helemaal goed!

al jarenlang onze adviseur, tot alle tevredenheid

Super fijn bedrijf. Snel schakelen en zeer vriendelijk!

Ga zo door, prima service en fijne mensen.

Top adviseurs

Erg goed

Erg tevreden met de mensen van Landman. Zowel in advies als in afhandeling bij schade, hoe groot of klein deze is…

Vriendelijk,informatief, kennis van het vak. Uitstekend gewerkt.

Schade is keurig afgehandeld, er waren wat misverstanden, niet een fout van Landman en deze waren na een telefoontje snel opgelost. Persoonlijke aandacht is zeer goed!

De Tim is er 1 om te houden! Doet wat ie beloofd, zelfs tijdens zijn vakantie!

Fantastische service, meedenkend, ontzorgend..!

Alles perfect

De waterschade die ons huis heeft getroffen, werd adequaat door door mevrouw Jorrien Carrus netjes en correct afgehandeld. Er werd snel gereageerd op mijn schademelding en de verder afhandeling was transparant. Het geld van het schadebedrag stond ook snel op onze rekening!

Goed geholpen met een onverwacht positief resultaat.

Geweldige service. Snel en correct. Heel vriendelijk geholpen

Top bedrijf

we zijn uitstekend door Tim geholpen en voorgelicht over de mogelijkheden

Klant vriendelijk en deskundig

Brenda is altijd zeer prettig in de omgang en weet veel. Ze weet ook gelijk wie ze aan de lijn heeft. Dat geeft vertrouwen. Bedankt Brenda! Dit ervaar ik trouwens altijd. Ook met de collega’s. Groetjes

Vriendelijk en professioneel. Top!

Super, dank.

Altijd makkelijk bereikbaar Altijd vriendelijk Snelle afwikkeling

Deskundig, vriendelijk, geduldig,

Zeer tevreden. Persoonlijk en snel en efficiënt afgehandeld

Ze denken echt mee, gewoon top

Helpfull

Top!!!

NN asr ONVZ Goudse klaverblad Turien movir OAKK aig hiscox nh1816 Unigarant hdi sb allianz ARAG chubb Goudse Klaverblad Scildon Turien DAS Ansvaridea liberty oom scildon