Pensioen & beleggen

Bij Landman Assurantiën begrijpen we hoe belangrijk een goed financieel plan voor de toekomst is. Of je nu denkt aan pensioen of beleggen, wij staan klaar om je te adviseren en begeleiden bij elke stap.

Maak een afspraak

Pensioen

Het is essentieel om vroeg te beginnen met plannen voor je pensioen. Wij bieden op maat gemaakte pensioenadviezen die rekening houden met je huidige financiële situatie en toekomstige behoeften. Ons doel is om je een comfortabele en zekere pensioentoekomst te garanderen.

  • Persoonlijk pensioenadvies: we helpen je een gedetailleerd plan op te stellen dat past bij jouw levensstijl en toekomstplannen.
  • Pensioenopbouw: advies over hoe je het beste kunt sparen en investeren voor je pensioen.
  • Overzicht huidige pensioenregelingen: inzicht in je bestaande pensioenregelingen en hoe deze geoptimaliseerd kunnen worden.
Meer over pensioen
MKB ZZP Particulier

Beleggen

Beleggen kan een goede manier zijn om je vermogen te laten groeien. Maar waar begin je? Wij helpen  je graag bij het maken van de juiste keuzes. Of je nu een ervaren belegger bent, of net begint, onze adviseurs staan voor je klaar. We bespreken samen je doelen en risicobereidheid. En stellen vervolgens een beleggingsplan op dat aansluit bij jouw situatie.

  • Risicoprofiel: we bepalen samen je risicoprofiel om passende beleggingsopties te selecteren.
  • Beleggingsstrategieën: op maat gemaakte beleggingsstrategieën die aansluiten bij jouw financiële doelen.
  • Duurzaam beleggen: informatie en advies over verantwoorde en duurzame beleggingsmogelijkheden indien gewenst.
  • Periodieke evaluatie: regelmatige evaluaties om ervoor te zorgen dat je beleggingsportefeuille blijft aansluiten bij je doelen.
Meer over beleggen
Beleggen

Waarom Landman?

Ons team biedt persoonlijk advies dat volledig is afgestemd op jouw situatie en doelen. We houden rekening met je risicobereidheid, wensen en toekomstplannen.

We zorgen voor een goed gespreide beleggingsportefeuille om risico’s te minimaliseren en rendement te optimaliseren. Onze adviezen zijn gebaseerd op grondige analyses en marktinzichten.

Wil je beleggen in duurzame en verantwoorde bedrijven? Wij bieden je de mogelijkheden om te investeren in fondsen en bedrijven die bijdragen aan een betere wereld, zonder concessies te doen aan het rendement.

Bij ons krijg je altijd duidelijk en eerlijk inzicht in je beleggingen. We houden je op de hoogte van de prestaties van je portefeuille en bespreken regelmatig de voortgang en eventuele aanpassingen.

We werken samen met gerenommeerde financiële instellingen om je de beste beleggingsmogelijkheden te bieden. We werken samen met onder andere OAKK, Scildon en Brand New Day.

En nu?

Onze deskundige adviseurs staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor jouw pensioen en beleggingen. We bieden persoonlijk advies dat volledig is afgestemd op jouw situatie en doelen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij je kunnen helpen met je pensioen- en beleggingsplannen. Of maak hier direct een afspraak.

Blogs over Pensioen & Beleggen

NN asr ONVZ Goudse klaverblad Turien movir OAKK aig hiscox nh1816 Unigarant hdi sb allianz ARAG chubb Goudse Klaverblad Scildon Turien DAS Ansvaridea liberty oom scildon