Overlijden

Het verlies van een dierbare is een moeilijke en emotionele tijd. Met de juiste overlijdensrisico- en uitvaartverzekering kun je ervoor zorgen dat je nabestaanden niet ook nog eens financiële zorgen hebben. Bij Landman Assurantiën bieden we diverse verzekeringen om je geliefden financieel te beschermen.

Maak een afspraak
Landman Alkmaar

Uitvaartverzekering

Een overlijdensrisico- en uitvaartverzekering dekt de kosten van jouw begrafenis of crematie en zorgt ervoor dat je nabestaanden zich geen zorgen hoeven te maken over financiële lasten in een al moeilijke tijd. Wij staan klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuze.

Meer over uitvaartverzekeringen
Alkmaar

Overlijdensrisicoverzekering

Deze verzekering keert een vooraf bepaald bedrag uit aan jouw nabestaanden als je tijdens de looptijd van de polis komt te overlijden. Dit kan helpen bij het dekken van belangrijke kosten zoals de hypotheek, huur, studiekosten voor kinderen, of gewoon als financiële ondersteuning tijdens moeilijke tijden.

Meer over overlijdensrisicoverzekeringen

Waarom Landman?

Onze deskundige adviseurs helpen je bij het kiezen van de verzekering die het beste bij jouw situatie past.

We bieden verzekeringen die aangepast kunnen worden aan jouw wensen en behoeften.

We geven duidelijk inzicht in de kosten en voorwaarden, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

We staan klaar om je te ondersteunen en begeleiden, zowel bij het afsluiten van de verzekering als in moeilijke tijden.

En nu?

Onze deskundige adviseurs staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor jouw overlijdensverzekering. We bieden persoonlijk advies dat volledig is afgestemd op jouw situatie en doelen.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij je kunnen helpen met de juiste overlijdensverzekering voor jouw situatie.

NN asr ONVZ Goudse klaverblad Turien movir OAKK aig hiscox nh1816 Unigarant hdi sb allianz ARAG chubb Goudse Klaverblad Scildon Turien DAS Ansvaridea liberty oom scildon