Voor de ondernemer

Als ondernemer moet je zelf zorgen voor een inkomen bij arbeidsongeschiktheid (AOV) en je moet zelf je pensioen opbouwen (lijfrente). Wij adviseren je op welke manier je dit kunt doen en ontzorgen jou hierin volledig.

Maak een afspraak
Landman Alkmaar

AOV, lijfrente & overlijdensrisico

Als ondernemer ben je onmisbaar voor je bedrijf. Het is essentieel om zowel je zakelijke als persoonlijke financiële toekomst veilig te stellen. Landman Assurantiën biedt op maat gemaakte verzekeringsoplossingen, speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de unieke uitdagingen waar jij als ondernemer voor staat. Ontdek onze gespecialiseerde verzekeringsproducten zoals een AOV, lijfrente en overlijdensrisicoverzekering, die jouw ondernemersrisico’s effectief afdekken.

Maak een afspraak
Verzekeringen Alkmaar

Voor de ondernemer

Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

Een AOV beschermt jou als ondernemer tegen het inkomensverlies dat kan ontstaan door ziekte of een ongeval. Deze verzekering zorgt ervoor dat je nog steeds een inkomen hebt als je niet kunt werken, waardoor je jouw persoonlijke en zakelijke verplichtingen kunt blijven nakomen.

Lijfrenteverzekering

De lijfrenteverzekering is een uitstekende manier om te sparen voor je pensioen. Met fiscale voordelen en flexibele uitkeringsopties biedt de lijfrente een veilige manier om een stabiel inkomen te garanderen na je pensionering, aangepast aan jouw levensstandaard en financiële doelen.

Beleggen

Heb je bepaalde doelen om voor de sparen of wil je eerder met pensioen? Dan is beleggen een mooie oplossing. Wij bieden via verschillende vermogensbeheerder een zeer gespreid aanbod van beleggingen van defensief tot zeer offensief. Wij stellen samen een beleggingsprofiel voor je op.

Overlijdensrisicoverzekering

Een overlijdensrisicoverzekering zorgt voor financiële zekerheid voor jouw nabestaanden in het geval dat jou iets overkomt. Deze verzekering keert een vooraf afgesproken bedrag uit aan jouw nabestaanden, waardoor zij financieel beschermd zijn en belangrijke verplichtingen zoals hypotheeklasten of studiekosten voor kinderen kunnen blijven voldoen. Ook wel een compagnonsverzekering genoemd voor bedrijven met meerdere aandeelhouders.

Waarom kiezen voor Landman Assurantiën?

Bij Landman Assurantiën geloven we in een persoonlijke benadering. We bestaan sinds 1936 en zijn onafhankelijk. We nemen de tijd om jouw persoonlijke en zakelijke situatie grondig te analyseren en bieden maatwerkoplossingen die jouw risico’s minimaliseren en zekerheid maximaliseren. Ons team van deskundige adviseurs staat klaar om je te ondersteunen bij het maken van de beste keuzes voor jou.

Blogs voor de ondernemer

NN asr ONVZ Goudse klaverblad Turien movir OAKK aig hiscox nh1816 Unigarant hdi sb allianz ARAG chubb Goudse Klaverblad Scildon Turien DAS Ansvaridea liberty oom scildon