Beleggen, pensioen, inkomen & hypotheken

Beleggen voor een mooi doel of voor een goed pensioen? En wat gebeurd er met je inkomen als je arbeidsongeschikt raakt of jij of je partner komt te overlijden? Wij adviseren je.

Maak een afspraak
Financieel advies

Beleggen, hypotheek en overlijdensrisico

Landman Assurantiën  is jouw vertrouwde partner voor financiële diensten. Wij geven deskundig advies en ondersteuning op het gebied van beleggen, pensioenplanning, hypotheken en wat er financieel gebeurd bij overlijden of arbeidsongeschiktheid.

Beleggen: Beleggen kan een goede manier zijn om je vermogen te laten groeien. Maar waar begin je? Wij helpen  je graag bij het maken van de juiste keuzes. Of je nu een ervaren belegger bent, of net begint, onze adviseurs staan voor je klaar. We bespreken samen je doelen en risicobereidheid. En stellen vervolgens een beleggingsplan op dat aansluit bij jouw situatie.

Pensioenplanning: Het is essentieel om vroeg te beginnen met plannen voor je pensioen. Wij bieden op maat gemaakte pensioenadviezen die rekening houden met je huidige financiële situatie en toekomstige behoeften. Ons doel is om je een comfortabele en zekere pensioentoekomst te garanderen.

Hypotheekadvies: Een huis kopen is een grote stap. Maar wat is verstandig: een variabele of vaste rente? En hoeveel kun je maximaal lenen? Onze hypotheekadviseurs helpen je graag bij deze beslissingen. Zo weet je zeker dat je een hypotheek kiest die bij je past.

Uitvaartverzekering: Een uitvaartverzekering dekt de kosten van jouw begrafenis of crematie en zorgt ervoor dat je nabestaanden zich geen zorgen hoeven te maken over financiële lasten in een al moeilijke tijd. Wij staan klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuze.

Overlijdensrisicoverzekering: Deze verzekering keert een vooraf bepaald bedrag uit aan jouw nabestaanden als je tijdens de looptijd van de polis komt te overlijden. Dit kan helpen bij het dekken van belangrijke kosten zoals de hypotheek, huur, studiekosten voor kinderen, of gewoon als financiële ondersteuning tijdens moeilijke tijden.

Beleggen
NN asr ONVZ Goudse klaverblad Turien movir OAKK aig hiscox nh1816 Unigarant hdi sb allianz ARAG chubb Goudse Klaverblad Scildon Turien DAS Ansvaridea liberty oom scildon