12 maart 2024

Henk is met pensioen: Sanne en Jorien nemen het stokje over

Na bijna 15 onvergetelijke jaren bij Landman Assurantiën gaat onze gewaardeerde collega Henk met welverdiend pensioen. Sinds zijn start in 2009 heeft Henk, als schadebehandelaar en hoofd binnendienst, met zijn deskundigheid, betrokkenheid en humor een onuitwisbare indruk achtergelaten op collega’s en klanten.

Pensioen

Henk was een rots in de branding op de werkvloer. Daarnaast is hij een gepassioneerde fietser, liefdevolle opa, avontuurlijke camperreiziger en geduldige visser. Zijn veelzijdige interesses en vermogen om met iedereen een band op te bouwen, maakten hem een onmisbare schakel binnen ons team.

We zijn Henk dankbaar voor zijn jarenlange inzet, expertise en de mooie momenten die we samen hebben gedeeld. Het zal vreemd zijn zonder zijn vertrouwde aanwezigheid, maar we wensen hem alle geluk en avontuur toe in zijn pensioen. We hopen dat hij nu nog meer tijd kan besteden aan de dingen die hem gelukkig maken, samen met zijn dierbaren.

Henk heeft zijn kennis en wijsheid overgedragen aan Sanne en Jorien, die zijn werkzaamheden hebben overgenomen. Met dezelfde toewijding en passie die Henk altijd heeft getoond, zullen zij zijn nalatenschap voortzetten. We zijn ervan overtuigd dat zij, met de steun van Henk, uitstekend in staat zijn om de toekomstige uitdagingen en kansen aan te gaan.

Henk, bedankt voor alles! Geniet van elk moment, elke fietstocht, elke reis met je camper, elke vis die je vangt en elke kostbare seconde met je kleindochters. Je hebt dit meer dan verdiend.