03 juli 2024

Oldtimerverzekering bij Landman Assurantiën

Neem contact op voor een snelle premieberekening.

Offerte aanvragen
Oldtimerverzekering

Wat is een oldtimerverzekering?

Een oldtimerverzekering is speciaal ontworpen om je klassieke auto te beschermen tegen schade, diefstal en andere risico’s. Deze verzekeringen houden rekening met de unieke waarde en gebruik van oldtimers, die vaak minder worden gereden en beter worden onderhouden dan moderne auto’s.

Soorten oldtimerverzekeringen

 1. WA-verzekering: Vergoedt schade die je met je oldtimer aan anderen toebrengt. Dit is de minimale verplichte verzekering.
 2. WA + Beperkt Casco: Naast de WA-dekking ben je verzekerd tegen schade door bijvoorbeeld diefstal, brand en storm.
 3. Allriskverzekering: De meest uitgebreide dekking. Naast de WA- en beperkt casco-dekking ben je ook verzekerd voor schade aan je eigen oldtimer, ongeacht wie de schuldige is.

Voordelen van een oldtimerverzekering bij Landman Assurantiën

 1. Speciale dekking: Verzekering die rekening houdt met de unieke waarde van je oldtimer.
 2. Taxatiewaarde: Dekking gebaseerd op de getaxeerde waarde van je oldtimer.
 3. Beperkt gebruik: Lagere premie door de beperkte jaarlijkse kilometers.
 4. Evenementendekking: Verzekering voor deelname aan oldtimerevenementen en -rally’s.
 5. Opslagdekking: Dekking voor schade tijdens stalling in een garage.

Kosten van een oldtimerverzekering

De premie van je oldtimerverzekering is afhankelijk van verschillende factoren zoals het type dekking, de waarde van de oldtimer, het aantal gereden kilometers per jaar en je woonplaats. Door deze variabelen nauwkeurig af te stemmen, zorgen we ervoor dat je een betaalbare en passende verzekering krijgt.

Bereken je premie

Wil je weten wat een oldtimerverzekering je kost? Bereken je premie eenvoudig online of neem contact op met onze adviseurs voor persoonlijk advies. Onze adviseurs zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.30 uur via telefoon of e-mail.

Waarom kiezen voor Landman Assurantiën?

Bij Landman Assurantiën begrijpen we dat elke oldtimerbezitter unieke behoeften heeft. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen die aansluiten bij jouw specifieke situatie. Met onze oldtimerverzekering ben je verzekerd van:

 • Uitgebreide dekking die je kunt aanpassen aan jouw wensen.
 • Deskundig advies van ervaren verzekeringsspecialisten.
 • Uitstekende service bij schadeafhandeling en herstel.

Wil je weten wat een oldtimerverzekeringen je kost? Neem contact op met onze adviseurs voor persoonlijk advies. Onze adviseurs zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.30 uur via telefoon of e-mail.

Veelgestelde vragen

Een WA-verzekering dekt schade die je met je oldtimer aan anderen toebrengt. Dit is de minimale verplichte dekking.

WA + Beperkt Casco dekt naast de WA-dekking ook schade door diefstal, brand en storm. Een allriskverzekering dekt daarnaast ook schade aan je eigen oldtimer, ongeacht wie de schuldige is.

De premie is afhankelijk van factoren zoals het type dekking, de waarde van de oldtimer, het aantal gereden kilometers per jaar en je woonplaats.

Ja, bij Landman Assurantiën kun je je verzekering altijd aanpassen aan veranderende omstandigheden.

Bij schade neem je contact op met onze schadeafdeling via 072-5140071 of schade@landmanbv.nl. Wij helpen je met het indienen van de schadeclaim en het vinden van een erkend schadeherstelbedrijf.

Neem contact op

Voor meer informatie of een persoonlijk adviesgesprek, neem contact op met Landman Assurantiën of plan direct een afspraak in.

NN asr ONVZ Goudse klaverblad Turien movir OAKK aig hiscox nh1816 Unigarant hdi sb allianz ARAG chubb Goudse Klaverblad Scildon Turien DAS Ansvaridea liberty oom scildon